Behandlinger

Kropsbehandling - massage


Hvad er kropsterapi?

TOTUM kropsterapi er en dybdegående massage som løsner blodstrømningen til de steder hvor der er spændt og ophobet smerte. Dette gøres med pulserende massage, åndedrættet og meridianerne på kroppen.

 

Hvad gør det?

Kropsterapi kan afhjælpe fysiske smerter, f.eks. ømhed, museskader, tennisalbuer, gigt, piskesmæld, fordøjelsesproblem, ryg- og nakkeproblemer osv.

Samtidig arbejder kropsterapien med de psykiske smerter, f.eks. uforløste konflikter, stress, angst, tankemylder og anspændthed, der sætter sig som ubalance i din krop.


Kropsbehandling, kropsterapi og massage er forskellige ord, der til dels dækker over det samme; nemlig arbejdet med kroppen. Alligevel er der nogle forskelle.


Ordet kropsbehandling kan dække over behandlinger, der fokuserer på kroppen, og således kan både kropsterapi og massage siges at være kropsbehandlinger. Derimod adskiller massage sig fra kropsterapi ved at arbejde med kroppen udenkrop/psyke-sammenhængen.


Kropsterapi er en dybdegående, behandlende form for kropsbehandling, som skaber balance både kropsligt og psykisk. I behandlingen bruges ikke massageolie, men i stedet en række pulserende massageteknikker som løsner kroppen effektivt og skaber flow og gennemstrømning. Som nævnt er også forståelsen af kroppens sammenhæng med psyken en integreret del af kropsterapien.