Meditation, åndedrættet & breathwork

Meditation, Åndedrættet & Terapeutisk Breathwork


Søndag d. 26. marts kl. 12 - 16


Er en workshop om åndedrættet og hvor vigtigt det er for vores energi, helbred og livet, men også en workshop hvor vi dykker dybt ind i kroppen og frigiver gamle traumer, løsner op i krop og sind, skaber ny energi og øget bevidsthed om hvem du er. Den varer 4 timer og du får simple, men effektive værktøjer med hjem, så du kan arbejde videre selv, med det samme.


Det kan skabe muligheden for en proces og hvis du griber den, ændre din tilgang til livet.

De fleste oplever en stor forløsning.


Vi vil meditere og høre lidt om hvad meditation er for er for en størrelse. Meditation stilner sindet, men åbner også op for at lære dig selv at kende og endeligt kan det åbne for en større forståelse af en samhørighed med alt.

Du vil kunne gå hjem og starte en praksis med det samme.


Åndedrættet er nøglen til dit nervesystem, så gennem forskellige åndedræt kan vi justere vores nervesystem. Vi vil arbejde på at skabe balance og nulstille dit ofte overbelastede nervesystem.

Her vil du få 3 åndedræt (PranaYama) som du kan bruge med det samme og hvis du faktisk bruger det, vil det forandre dit liv, på den gode måde 🙏🏾


Sidst men ikke mindst vil vi dykke dybt ind i vores underbevidsthed.

Det vil vi gøre igennem en fælles ‘rejse’ med en breathsession hvor vi arbejder terapeutisk med åndedrættet, gennem Conscious Connected Diaphragmatic Breathing.

Det kan sætte meget i gang, men en del af magien er at det er en forløsning for både krop og sind.


Du kan forlade denne workshop med følelsen af et indre brusebad og ny energi.

Måske endda en ny og mere positiv tilgang til den gave livet er. Måske i proces. Men helt sikkert i en bedre balance og ‘lettere’.


Vi er sammen hele vejen men det er din rejse. En indre rejse, hvor jeg guider dig nænsomt og kærligt, men du er din egen rejseleder🙏🏾


Facilitator: Esben Seir, co-founder af MoveToGrow.dk og founder af NOGRAVITY.dk


NB! Du finder praktisk info, pris og betaling sidst i teksten!


Se anmeldelser her på google anmeldelser/movetogrow.dk eller www.nogravity.dk

eller på Facebook. NOGRAVITY Climbing & Movement by Esben Seir.


Lidt om mig:

Jeg e passioneret livstilsklatrer og movement rebel. Breathcoach, åndedrætsterapeut, mentor, coach og yoga lærer.

Jeg har været landstræner for det Danske klatrelandshold.

Jeg har bl.a. coachet og arbejdet med Det Danske Frømandskorps, Politiet, Greenpeace, Karmamiju, Adidas og mange andre store og små virksomheder.

Jeg skabte linien X-outdoor på Paul Petersensidrætsinstitut hvor jeg har uddannet idrætslærer gennem 12 år med fokus på en mere legende og brugbar bevægelses tilgang.

Jeg har lavet workshops på div. skoler, jeg har coachet CEO’s, kriminelle unge, hverdagens helte, atleter, psykologer og mange andre.


Efter +20 års coaching og undervisning er min egen praksis blevet mere og mere simpel.

Jeg tager mit udgangspunkt i vores tendens til at tro at lykken findes ude i verden, i materialismen, at videnskaben har alle svarene.

Men det hele findes, helt simpelt, inde i dig!

Verden leverer stimuli. Du leverer reaktionen. Vi kan ikke være lykkelige altid, så jeg søger mere en glæde og en tilfredshed med det der er.


Efter mere end 30 års praktisk research, mange års dedikation til meditation, åndedræt og bevægelse, en lang række kurser og uddannelser, har jeg fundet en vej

- og den er SIMPEL.

Nøglen er bevidsthed og åndedrættet. Herigennem opdagelsen af kærligheden til sig selv og livet, nærværet, legen, sårbarhed, modet, og sidst men ikke mindst accept. Accept af det der er.


Jeg har igennem de sidste mange år gjort min tilgang til livet mere og mere enkel med teknikker der er tusinde år gamle, de er afprøvede og de virker. Det har jeg så rystet sammen med min egen nyere viden, lidt videnskab og det, som jeg mærker og ser, virker.


Men det er IKKE et quickfix.

Det er en vej og en livsstil.


Jeg leger livet og lader livet guide mig.


Play life 🤙🏾Praktisk info om workshoppen:


D. 26. Marts 2023

Kl. 12-16


Pris: 800 kr.


Betaling: Mobilepay på 26781 (The Pilates Room)

Husk dato på workshop og mobilnr.


Skriv til Christel på info@thepilatesroom.dk eller sms på 31208712 for at booke din plads.


Tilmelding:

Tilmelding er bindende - betaling kan ikke refunderes senere end 4 uger før workshoppens start.

Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning.

Ved sygdom eller anden udeblivelse erstattes workshoppen ikke.

Samtidig ‘skriver du under’ på at du er over 18 år, sund og rask, ikke har alvorlige helbredsproblemer, eller er på kraftig medicin.


Der er max 14 pladser på workshoppen, så der er tid og plads til den enkelte - jeg prioriterer små grupper, så rummet er trygt og nærværende.


Jeg anbefaler at komme på tom mave (ikke have spist, helst 2-3 timer før eller hvad du kan klare) før workshoppen.

Det er en god ide at komme i god tid, da vi starter til tiden. Det er også en god idé at være iført tøj, der giver frihed til bevægelse.


Workshoppen varer ca 4 timer, men lad være med at have en skarp bagkant. Det kommer an på hvor meget opsamling der vil være behov for for efter vores breathsession. Og så er det godt at have tid til reflektion ❤️🙏🏾


Der er selvfølgelig adgang til toilet og vand


Kom som du er.

Kærligst Esben ❤️🙏🏾